Maak

kennis met

onze school

Image Alt Text

Direct

aanmelden

Aanmeldformulier

Wij zijn een openbare school. Alle kinderen zijn bij ons welkom. Wanneer u uw kind op de Cantharel aan wilt melden, maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek informeren we u over de school en krijgt u een rondleiding. Ook lichten we de inschrijvingsprocedure toe. Uiteraard krijgt u alle gelegenheid om vragen te stellen. U ontvangt vervolgens van ons een inschrijfformulier om uw kind in te schrijven. 

Aanmelden leerling met een speciale zorg- of onderwijsbehoefte

Heeft uw kind een speciale zorg- of onderwijsbehoefte, neem dan contact op met de schoolleiding. We staan u graag te woord.

Aanmelden leerling in een hogere groep 

Bij verhuizing uit een andere woonplaats of bij leerlingen afkomstig van andere basisscholen wordt er gekeken of er plaats is in de gevraagde groep. Hierbij kijken we niet alleen naar het aantal leerlingen, maar ook naar de zorg die in de betreffende groep geboden wordt.

De procedure met betrekking tot inschrijving staat uitgebreid beschreven in ons protocol voor instroom.

Let op: wachtlijst voor 2023/2024

Op basis van aanmeldingen zitten onze groepen 1/2 vol. Dit betekent dat wij kinderen die in het schooljaar 2023/2024 vier jaar worden, niet kunnen plaatsen. Er is sprake van een wachtlijst. Neem voor informatie contact op met de schoolleiding

Wordt uw kind dit schooljaar vier en zoekt u een openbare school in Ermelo, neem dan een kijkje op onze collega-school De Arendshorst.